Online Marketing

De basis van een goede website is een goed functionerende structuur en gelikt design. Wanneer dit gerealiseerd is moet de website onder de aandacht van (nieuwe) klanten komen. Dit gaat niet vanzelf. Het simpelweg hebben van een website is niet meer genoeg om de aandacht van de consument (jouw klant!) te krijgen en vast te houden. Daar moeten activiteiten voor ontplooid worden: online marketing

MarMac Online ICT Diensten adviseert je graag bij het opstellen van een strategisch en operationeel online marketingplan. We zetten onze expertise in om jouw doelstelling te realiseren. Of het nu gaat om organische groei, betaalde campagnes of webcare, MarMac Online ICT Diensten stelt je kennis van zaken, creatieve invalshoeken en een gedegen plan van aanpak ter beschikking.

MarMac helpt je graag met je online marketingpuzzel

Ook als je al een bestaande website hebt of zelfs al bezig bent met online marketing, dan helpen we je graag met je online marketing puzzel. We staan voor je klaar om een second opinion te geven, je bestaande campagne te optimaliseren of je een nieuw advies te geven hoe je je online vindbaarheid en conversies kunt verbeteren.

We geven niet alleen advies, maar kunnen indien gewenst ook de operationele uitvoering van een campagne voor onze rekening nemen. Je kunt vertrouwen op onze online expertise.